Even voorstellen

Mijn naam is Britt, 26 jaar en ik ben woonachtig in Waddinxveen. Al mijn hele leven ben ik gek op dieren; honden, katten, paarden, konijnen verzorg ik met veel liefde. Op dit moment ben ik trotse eigenaar van mijn 2 lieve honden, kruising Stafford x Pitbull Mischa en Franse Bull Liesje.

Ik ben een echt buitenmens en graag op pad met honden. Voor sommige mensen is het best een opgave om iedere dag hun hond te voorzien van genoeg beweging en aandacht. Daar schiet ik graag te hulp. Dat is de reden waarom Hondenuitlaatservice Britt is ontstaan. Ik wandel graag en vind het leuk spelletjes te doen met de hond. Dit kunnen balspelletjes zijn op een losloopgebied, trekspelletjes, kleine speurspelletjes, hersenspelletjes en dergelijke.

Ook kunt u bij mij terecht als u uw hond iets wilt leren. Ik ben namelijk in het bezit van diploma's voor Ethologie hond, Kynologisch instructeur en ik heb theorie gevolgd voor gedrag van de hond. Dit om te weten waar bepaald gedrag vandaan komt, wat het in stand houdt en hoe het eventueel voorkomen zou kunnen worden.

Zoals ik hierboven beschreef ben ik graag met honden op pad, ik heb ervaring met vele soorten honden.

Hondenuitlaatservice Britt staat voor een positieve benadering van uw hond. Goed gedrag wordt beloond en minder goed gedrag genegeerd. Wanneer de hond een beloning krijgt voor goed gedrag zal hij dit vaker laten zien (het levert hem namelijk iets op). Wanneer een hond gestraft wordt voor minder goed gedrag, zal hij dat gedrag niet direct omzetten in goed gedrag, hij weet immers op dat moment niet wat goed gedrag is. Daarom heeft straffen vaak niet meer effect dan dat het de hond aantast in zijn welzijn op dat moment. Vandaar dat wij kiezen voor een positieve en beloningsgerichte aanpak.

Omdat ikzelf ook nooit mijn honden zomaar met iemand mee zou geven, is een kennismakingsgesprek vanzelfsprekend. U leert mij kennen en ik u en natuurlijk uw hond. Tijdens deze kennismaking worden ook uw wensen en onze mogelijkheden besproken. Wanneer u kiest om uw hond mee te laten wandelen met Hondenuitlaatservice Britt nemen we de algemene voorwaarden, overeenkomst en het sleutelcontract door, waarna deze ondertekend worden door beide partijen.

Op dit moment wandelen wij met honden uit Waddinxveen, Zevenhuizen en Nesselande op basis van beschikbaarheid. Voor vragen, schroom niet en neem contact op via de contactpagina.